verblijf in de natuur

welkom bij Hof Eyghentijds

Weetjes over Hof Eyghentijds

Voor een heerlijk drankje of hapje kun je hier terecht.  Terwijl de kinderen aan het spelen zijn op het binnenerf kun je hier heerlijk vertoeven. 

Weetje: Hof Eyghentijds, dus ook het binnenerf is alleen toegankelijk wanneer de horeca geopend is. Dit doen we om het controleerbaar en zo veilig mogelijk te houden.

Geopend van april tot n

Openingstijden:
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Bij extreme weersomstandigheden of feestdagen zijn er mogelijk andere openingstijden. Kijk hiervoor op onze facebook-pagina.

Parkeren
Weetje; U kunt gratis bij ons parkeren.

De dierenweide

Weetje; onze dieren krijgen 2 keer per dag hun eten.

Voer ze absoluut niet. Door verkeerd of overmatig eten, worden ze ziek of ze gaan dood.

Activiteiten
Weetje; door het jaar heen zullen er enkele kleine en grotere activiteiten plaatsvinden. Volg ons via social media om op de hoogte te blijven.

Biologische varkenshouderij
 Weetje; we houden ongeveer 50 zeugen met hun biggen op Hof Eyghentijds. De zeugen zie je buiten lopen en de zeugen met biggen kun je vanaf een afstandje zien. Zo kunnen de biggen in alle rust drinken bij hun moeder.

Kinderfeestjes/struintocht/Kanaalpark
Reserveer bij ons een struintocht door het Kanaalpark, zowel voor kinderen als bedrijfsuitje onder begeleiding van een parkgids. 

Kanaalpark
weetje; De gemeente heeft het beheer van Kanaalpark deels neergelegd bij Stichting Eyghentijds en voor het begrazingsbeheer, (de runderen en Konikpaarden) bij Stichting Free Nature. Met dank aan de vrijwilligers die zich hiervoor inzetten. Hof Eyghentijds is afhaalpunt voor wildernisvlees van Free Nature.

Volg het Kanaalpark met al haar prachtige foto’s, verhalen en berichten via Instagram en Facebook. Op Google kunt u veel informatie vinden over het Kanaalpark.

Voor overige informatie neem dan contact met ons op.