Verblijf in de natuur

Ontmoeten & Ondernemen

Ideale vergaderlocatie

 Openingstijden

Horeca en erf zijn alleen toegankelijk bij uw reservering van vergaderingen, workshops, heisessies en kleine evenementen.

Heeft u een prachtige locatie nodig met een buitenterras voor uw vergadering, lezing, workshop kunt u een mail sturen naar info@hofeyghentijds.nl

370-650-hoog-symbool

Welkom

We heten je van harte welkom!

Omgeven door het schitterende Kanaalpark, het Maxima-Kanaal en de Rosmalense Aa ligt Hof Eyghentijds. Een gastvrij verblijf waar natuur en ondernemen samenkomen. Door het natuurrijke decor in en om Hof Eyghentijds leent het zich uitstekend voor groepsbijeenkomsten zoals vergaderingen, workshops, trainingen, teambuilding, heisessies en wat kleinere evenementen. 

Tijdens het verblijf staat het landelijke erf geheel tot je beschikking. De gezellige binnenruimte, die ruim plaats biedt aan 22 personen, is verbonden met een zonnig buitenterras. Op dit terras staat een omvangrijke hooimijt die beschutting geeft in alle jaargetijden.

Even relaxen, een frisse neus halen, of juist met het hele gezelschap jouw meeting buiten houden? Dat kan óók op Hof Eyghentijds. Het binnenerf is 15.000 m2 groot, dus een heerlijke wandeling is zeker mogelijk, of liever een wat langere wandeling houden? Dan biedt het omliggende Kanaalpark met haar grote grazers zoals de Rode Geuzen en Koninkpaarden en binnenvaart op het Maximakanaal de afwisseling en de diversiteit om je te inspireren.

Hof Eyghentijds is een familiebedrijf die zijn oorsprong kent uit het Brabantse boerenleven.

Gastvrouw Yolanda van Wagenberg staat voor je klaar om je verblijf compleet te maken met verse pot koffie en thee,  een zoete lekkernij en een lunch. 

De familie is in 2015 verhuisd naar deze bijzondere plek vlakbij de Maas. Het voormalige proefstation voor de Varkenshouderij is destijds getransformeerd naar een locatie die tevens huisvesting biedt aan lokale ondernemers die een binding voelen met de natuur, dieren en visie van Hof Eyghentijds. Door het gemoedelijke karakter leent het Hof zich uitstekend voor zorg- en andere sociaal maatschappelijke functies. Elkaar ondersteunen, zien en horen zijn vanzelfsprekend in dit gastvrije onderkomen.

Hof Eyghentijds biedt jou en je gezelschap een inspirerend, bijzonder en informeel verblijf dat is omgeven door natuur met privacy en rust. We verwelkomen je graag!

  • Een flip-over en toebehoren zijn aanwezig.
  • U kunt gratis op ons Eyghen terrein parkeren.
  • Hof Eyghentijds is uitstekend bereikbaar op enkele minuten van de A58 en A2.
  • Bushalte is ca 1 minuut lopen.
  • Invalidentoilet aanwezig.

Voor overige informatie  neem dan snel contact met ons op