Verblijf in de natuur

Ontmoeten & Ondernemen

Ideale vergaderlocatie

Yolanda en Frank

Over ons

We heten je van harte welkom!

Wij, Frank en Yolanda van Wagenberg zijn de initiatiefnemers en eigenaren van Hof Eyghentijds (voorheen Stadsboerderij Eyghentijds).

In 2014 hebben we ons eerste schuurpapiertje en verfkwast vastgehouden om van het voormalig praktijkonderzoek voor de varkenshouderij om te toveren naar een plek waar veel van onze liefde voor natuur en dieren naar voren komt. Uiteraard willen we dit plekje met anderen delen.

              Dit doen we met deze 3 gedachten;

Mens dier en natuur samenbrengen —je ontspannen/vrij voelen/stukje bezinning — het moet passen binnen het landelijk gebied op een duurzame manier.

We doen dit op 7 hectare grond met daarop gebouwen en stallen. Op de daken hebben we zonnepanelen liggen en zo voorzien we ons van eyghen stroom.

Hof Eyghentijds (en voorheen stadsboerderij Eyghentijds) wordt niet gesubsidieerd  door de gemeente of andere instanties. Vandaar dat we in het hoofdgebouw ruimtes hebben gecreëerd die we verhuren aan enthousiaste ondernemers die hier hun plekje hebben gevonden. Zoals dagbesteding voor licht dementerenden, muziekschool, natuur- en milieu educatie, kinderopvang en therapeuten.

Dit brengt zowel diversiteit, gezelligheid als natuurlijk wat geld in het laatje voor het kunnen verbouwen en onderhouden  van zo’n groot complex.

Overige ruimtes zijn voor zorg en verhuur van onze horeca ruimte voor vergaderingen, heisessies, workshops e.d.

Wij doen geen feesten of partijen.

Voor overige informatie neem dan contact met ons